Marinhome, opvallende huisboot met designinterieur

Een jaar geleden introduceerde Gielissen Shipyard een volledig nieuw ontwikkelde exclusieve houseboat: de MarinHome. De houseboat, die een compacte buitenmaat combineert met opvallend veel binnenruimte, bleek niet alleen populair bij watersporters, maar trok ook een heel nieuwe groep naar de jachthavens: mensen op zoek naar een tweede huis op een unieke plaats. Zij genieten van een verplaatsbare vakantiewoning in een heerlijk kabbelende omgeving.

Met deze groep mensen voor ogen heeft Gielissen Shipyard nu Jan des Bouvrie benaderd om designinterieurs te ontwerpen voor de houseboat. Dat heeft geresulteerd in een unieke Nederlandse samenwerking waarin Gielissen Shipyard haar maritieme kennis inbrengt en Des Bouvrie zorgt voor een meer dan eigentijds interieur.

De MarinHome Prestige biedt standaard 84 m2 comfort en gebruiksgemak, met een royale woonkamer met volledig uitgeruste open keuken. Daarnaast beschikt de houseboat over twee gelijkwaardige slaapkamers met een dubbelbed. In het ontwerp is een tweede badkamer toegevoegd, zodat iedere slaapkamer nu zijn eigen badkamer heeft.

Ook als investering

Uiteraard is de MarinHome, in iedere uitvoering,  ook bedoeld als investering voor recreanten die graag op het water vertoeven en voor jachthavens op zoek naar rendement. De MarinHome wordt aangeboden vanaf € 98.000,- exclusief B.T.W. en is uiterst geschikt voor verhuur. Verhuur gedurende 160 tot zelfs 220 nachten (als de goed geïsoleerde boot ook in de koudere maanden verhuurd wordt) blijkt mogelijk waardoor een rendement van 3 tot zelfs 7% haalbaar is.

De MarinHome beschikt over het CE-keurmerk en handboek categorie C of D. De houseboat wordt gebouwd door Gielissen Shipyard in Helmond. Het bedrijf dat inmiddels 20 jaar actief is, heeft voor de productie een volledige nieuwe scheepswerf gerealiseerd die qua inrichting én techniek toonaangevend is binnen Europa. Op de compacte werf, die exact een jaar geleden officieel geopend werd, kan het bedrijf gelijktijdig twee houseboats bouwen. Dat is nodig, want de vraag naar deze drijvende vakantiewoningen is enorm.

Kenmerken MarinHome 84 Prestige

Lengte: 14,00 meter

Breedte: 6 meter

Diepgang: 0,50 meter

Meer informatie: marinhome.nl