Sailing for Think Pink in de Schelderegatta.

Het vrouwenzeilteam van Sailing for Think Pink profileert zich opnieuw in de Schelderegatta van zaterdag 17 juni 2023. Ditmaal varen ze met een Dufour 40 GTE, een snelle boot, en dat zal menig deelnemer kunnen vaststellen.

Iedere zeiler kan zijn kunne in de strijd werpen om te trachten een betere uitslag te krijgen door deel te nemen aan de wedstrijd: inschrijven kan op https://www.manage2sail.com.

Maar het plaatje zou eerst compleet zijn moesten er zich andere vrouwenzeilteams aanmelden. Hierdoor wordt de actie van Sailing for Think Pink nog meer in de aandacht gebracht.

Meer informatie op de websites van de Schelderegatta en uiteraard op Sailing for Think Pink.

SCHELDEREGATTA of SCHELDETOUR

U is geen wedstrijdzeiler of u heeft enige schroom om de drukke Schelde te bevaren.  Geen nood want de organisatie heeft het nu mogelijk gemaakt dat het wedstrijdparcours kan worden bevaren zonder deelname aan de wedstrijd maar wel met een sluitende begeleiding, preventieve berichtgeving en signalisatie.

De deelnemers aan de Scheldetour – het alternatief voor de wedstrijd Schelderegatta – varen in aparte groep naar Antwerpen en zullen bij aankomst ook kunnen profiteren van alle voordelen die ook zijn weggelegd voor de wedstrijdzeilers.

Er is ook nog een infoavond voorzien op woensdag 24 mei 2023 om 19u30 in het clubhuis van RYCB. Deze infoavond is bedoeld voor de wedstrijdzeilers maar alle andere watersporters zijn hier welkom.  Wel even aanmelden en de link hiervoor ziet u op https://www.rycb.be/schelderegatta-23-infodag.