Nieuwe Invictus TT420

De nieuwe Invictus TT420 is klaar voor zijn werelddebuut op Boot Düsseldorf 2023 en vervolledigt deze succesvolle serie van Invictus Yacht.

De strakke en uitgepuurde lijnen van deze nieuwe 42-voeter zijn kenmerkend voor de Invictus-rompen en combineren stijl en aandacht voor prestaties. Het profiel van de Invictus TT420, waarin de stilistische kenmerken van zijn oudere zus TT460 (winnaar van de Design Innovation Award in 2020) zijn verwerkt, wordt gekenmerkt door de elegante kenmerken van de voorruit, die naadloos overgaat in de carbon hardtop.
Vooral de integrale glazen voorruit met ruitenwissers is een ongebruikelijke oplossing op dit formaat boot en beschermt tijdens het varen. Tegelijkertijd zorgt een openingssysteem aan de voorzijde voor een effectieve luchtcirculatie wanneer de boot voor anker ligt.