Boarncruiser Retro Line OK-HT op Hiswa te water 2014

Tijdens de komende Hiswa te water in Amsterdam presenteert De Boarnstream International Motoryachts haar wereldprimeur: Boarncruiser 42 Retro Line OK-HT. Dit schip is met haar interieurafwerking en indeling een schot voor de boeg op de nu al succesvolle Boarncruiser Elegance serie.

Deze nieuwe 42 Open Kuip met Hardtop sluit naadloos aan en is een perfecte aanvulling op de Retro Line. Een deftig en chic schip met koninklijke waaiersteven. De afmetingen zijn 12.85 x 4.30 x 1.15 m, leverbaar in zowel enkel- als dubbelschroefs uitvoering en CE-classificatie: B (zee).

Vooral haar indeling valt op. De markt vraagt naar woon-/leefcomfort op één niveau, dat is op deze 42 ft goed gecreëerd. Als we daar het ‘deco’ walnoten natuur interieur bij optellen, dan realiseren we ons dat dit in de (stalen) jachtbouwwereld een enorme sprong voorwaarts is. Een mediterrane schoonheid met een geraffineerde mix van kleuren en materialen, gecombineerd met het functionele nuchtere karakter van de noorderling.

De techniek is ook van deze tijd; standaard Yachtfloor heating system, dubbele beglazing, zwaar uitgevoerde hydraulische boeg- en hekschroef. Deze combinaties tillen het verblijf aan boord naar een wel heel aangenaam niveau.

Standnummer Hiswa te water is E.03 – Meer informatie vindt u op www.boarnstream.com