Nau, een modulaire boot in vijf configuraties

Zin om te zeilen of liever roeien… een tochtje met een motorboot. Het concept van compleet modulair boot werd eind 2015 gelanceerd door een innovatief bedrijfje uit  Saint Pierre Quiberon in Frankrijk . De boot kan in vijf verschillende configuraties worden aangeboden.

Met de basismodule kan men roeien en motoren. Met een optimist tuig wordt dit een zeilbootje. De derde module bestaat uit twee vlotters en een voordek en dat levert de basis voor een motor- en zeilcatamaran. Wie op zoek gaat naar  meer sportieve sensaties kan de basismodule weggelaten en beschikt dan op basis van de vlotters en het tuig over een soort race catamaran.

De modulaire ‘Nau’ wordt in verschillende modules en packs aangeboden volgens het specifiek gebruik. De prijs start bij 7.500 euro en loopt op tot 12.000 voor een compleet pakket. De polyethyleen modules zijn 100% recyclebaar. Een nieuw ontworpen en gebrevetteerd systeem zorgt voor een makkelijke en sterke verbinding van de onderlinge elementen.

Voor meer informatie: http://www.nau.bzh/