Nieuwe dagzeiler Saffier Se 24 Lite

Hoewel de nieuwe Saffier Se 24 Lite de kleinste dagzeiler in de Elegance-reeks van de gelijknaige werf, heeft ze het meest spectaculaire ontwerp en is ze gebouwd voor plezier en prestaties in combinatie met veiligheid op het water.

De elektrisch aangedreven Se 24 Lite is opgeladen met zonne-energie en altijd klaar voor gebruik.

Highlights van de Saffier Se 24 Lite

Volledig aangedreven door zonnepanelen

Met de geïntegreerde zonnepanelen is de Saffier Se 24 Lite echt selfsupporting. De op maat gemaakte zonnepanelen zijn geïntegreerd om één te zijn met het ontwerp van de boot, waardoor een strakke lay-out van het dek ontstaat en genoeg stroom wordt gegenereerd om de Torqeedo 3,5 kW-batterij constant op te laden voor elektrische voortstuwing, altijd en overal.

Snelheid

Ultieme snelheid, hoge prestaties en opvallende looks is wat de nieuwe Saffier Se 24 Lite op het eerste gezicht laat zien. Zeilen in volledige controle, eigenhandig met alle lijnen bij de hand en dubbele cijfers op uw oplaadbare display.

Negatieve boeg

De negatieve boeg van de Saffier Se 24 Lite geeft de moderne en scherpe uitstraling. Met de puntige boeg snijdt ze als een mes door de golven waardoor de boot comfortabel en droog te varen is.

Familiaal

Een nadere blik onthult haar familiekarakter: een grote overzichtelijke kuip voor 6 personen met zonnedek en gemakkelijke toegang tot het water. Dit alles voor de beste tijd op het water, comfortabel met familie of racen met vrienden.