Gedroomd kerstcadeau? Eerste Aston Martin powerboat per opbod te koop

Het merk Aston Martin alombekend om de fantastische sportauto’s maakte in 2016 met de AM37 zijn intrede in de nautische wereld. De boot is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling samen met de Quintessence jachtbouwer en scheepsarchitect Mulder Design in Nederland.

Het online veilinghuis BVA Auctions veilt deze kerstperiode in opdracht van De Valk Yacht Brokers een Aston Martin 37 luxe powerboat. Dat er maar 4 boten van dit type gemaakt zijn, draagt bij aan het exclusieve en unieke karakter van dit stuk. De Aston Martin 37 heeft het DNA van de sportauto’s, maar het design en technologie zijn getransformeerd in een luxe powerboat. Bieden op dit waar stijlicoon kan vanaf 23 december tot 30 december, vanaf € 100.000. De vraagprijs bedraagt € 995.000.

Aston Martin rijervaring op het water

De motoren van de AM37 werden geleverd door Mercury Racing. ,,Het ontwerpteam van Aston Martin én scheepsarchitect Mulder Design hebben er dankzij een nauwe samenwerking voor gezorgd dat deze powerboat dé Aston Martin rijervaring evenaart op het water”, aldus opdrachtgever Arjen Hoeksma van De Valk.

Deze prestigieuze AM37, die aanvankelijk in blauw gelanceerd werd, kreeg in 2017 een opvallende Aston Martin Stone White-kleur. Elk onderdeel is afgewerkt volgens de hoogst mogelijke standaard. De mooie eettafel voor zes personen kan bovendien omgebouwd worden tot een slaapplaats voor twee. De dagboot wordt zo omgetoverd tot een luxejacht voor romantische weekendjes op het water. Tot de faciliteiten behoren onder meer een scheepskeuken, badkamer, een gebogen 48-inch Samsung-televisie en een geavanceerd geluidssysteem met subwoofers en geïntegreerde luidsprekers in de cockpit.

De limited edition AM37 powerboot ligt aangemeerd in de overdekte jachthaven van De Valk in Loosdrecht, Nederland en wordt geveild in samenwerking met Yachtbid en BVA Auctions. Bieden begint bij € 100.000, maar de boot is ook onmiddellijk beschikbaar voor de snelle beslisser aan € 995.000.