Nieuw modellenoffensief van Fjord

In het motorbootgamma van Fjord, onderdeel van de Hanse Group, doet de nieuwe Fjord 38 Open zijn intrede. Verder zijn er uitgebreide nieuwigheden te noteren op de Fjord 38 Express en de Fjord 52 Open in de aanloop van het Cannes Yachting Festival.

Kenmerkend voor de nieuwe Fjord 38 Open zijn onder meer:

 – De verlengde, aerodynamische T-top die samen met de elektrisch uitbreidbare bimini, zorgen voor een groot schaduwgebied.

 – Sportieve, ergonomische stuurstoelen

– Het dashboard biedt een eenvoudige bediening van de instrumenten met een touchscreen.

– Naast de lounge in de boeg kan de cockpit worden uitgerust met een neerklapbare tafel en twee comfortabele zitbanken, die ook kunnen worden omgevormd tot een groot zonnescherm

– Het nieuw ontworpen interieur biedt een uitgebalanceerde samenstelling van materialen in zowel de hoofdcabine als de badkamer.

Specificaties Fjord 38 Open

– Standaard prijs excl. BTW 269.900 €

– LOA 11,50 m

– Romplengte 11,40 m

– Breedte 3,64 m

– Diepgang max 1,03 m

– Watertank 200 l

– Brandstoftank 600 l

– Verplaatsing 6,4 t

– CE categorie B

– Max. personen 12

– Motor standaard

– 2x Volvo Penta D4-270 ca. 30 knopen

– Motor optie

– 2x Volvo Penta D4-320 ca. 40 knopen

Ook de Fjord 38 Xpress kreeg een update, zoals de Fjord 38 Open, met een grotere, schaduwrijke T-top. Dit naast ergonomische stuurstoelen, een stijlvol dashboard, een nieuw voorraam en het exclusieve interieur met zijn verfijnde mix van materialen.

Met het nieuw ontworpen interieur van de Fjord 52 Open is de avant-gardistische look ook onderdeks terug te vinden. Een triade van modern afgewerkt hout, spiegelkastdeuren en geselecteerde wandtextiel vormen het interieur van het Fjord-vlaggenschip. De badkamer werd verfraaid met zorgvuldig ontworpen designarmaturen en een harmonieuze mix van materialen.