Linssen Yachts stelt Marinex aan als officiële dealer voor België

De groei van de Belgische markt voor de stalen motorjachten heeft er toe geleid Marinex aan te stellen als officiële dealer voor Linssen Yachts in België. Maar ook de verbeteringen aan diverse waterwegen, ontwikkeling van mooie locaties aan het water en uitbreiding van jachthavens maken België uitstekend geschikt voor varen met een stalen motorjacht.

,,Daarnaast bieden de uitstekende verbindingswegen naar Nederland en Frankrijk ook de mogelijkheid voor langere tochten over de binnenwateren of zelfs tochten langs de kust vanuit de diverse mooie badplaatsen” aldus Luc Carael van Marinex.

Linssen Yachts Belgium beschikt weldra over een toplocatie met bijhorende ligplaatsen in het in aanbouw zijnde nautisch bedrijvencentrum “Westhoek Marina” Brugsevaart 48 aan de Plassendalevaart in Nieuwpoort. “Wij zijn verheugd met Nieuwpoort als nieuwe thuisbasis van Linssen Yachts in België. Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen hier altijd terecht voor informatie over nieuwe of gebruikte Linssen-jachten, service of een (tijdelijke) ligplaats.” Aldus Yvonne Linssen van Linssen Yachts.