Hanse Yachts  krijgt dealer in Kortgene

In Delta Marina in Kortgene,  de haven aan het Veerse Meer waar de Belgische ligplaatshouders een stille meerderheid vormen, heeft Hanse Yachts een nieuwe uitvalsbasis gevonden. West Yachting Zuid, dealer van Hanse Yachts vond er recent onderdak. Het bedrijf kreeg een nieuw management,  gevormd door Lars Corbeij en Maarten Koopen. Lars was vanaf de start in 2012 al technisch eind verantwoordelijk en Maarten is nu commercieel eind verantwoordelijk bij West Yachting Zuid.

Het nieuwe kantoor van West Yachting Zuid staat nu in Kortgene bij Delta Marina waar Maarten Koopen tevens Waterfront Jachtcharter en Waterfront Yachts gehuisvest heeft.

Deze 5 sterren haven in Zeeland is de perfecte basis voor de verkoop van Hanse zeiljachten.

Lars en Maarten hebben samen meer dan 50 jaar zeilervaring en delen hun kennis graag met nieuwe en bestaande klanten.

Meer info op www.westyachtingzuid.nl

West Yachting Zuid, Veerdam 5, 4484 NV Kortgene, Nederland

Foto: De nieuwe Hanse 588, een ‘performer’ zeiljacht. Door onder andere een hogere mast (25.85 m) is meer zeiloppervlak (157 m2 upwind zeiloppervlakte) gecreëerd. Er is de keus voor een ‘furling reacher’ die wordt gevoerd op het ankerbeslag voor betere ‘aan de wind’ en ‘ruime’ koersen. Uiteraard zorgt een gennaker voor meer ‘voor de windse prestaties’. Tevens behoort een 2e voorzeil tot de mogelijkheden.