Nieuw logo en huisstijl voor WWSV

Het is een beetje tussen de plooien van onze  berichtgeving gevallen, maar net voor de vakantie stelde de nieuw samengestelde federatie VYF – VVW  Recrea haar nieuwe logo en huisstijl voor. De naam  ‘Wind en Watersport Vlaanderen’ werd reeds eerder bekend gemaakt.,,Terwijl er onder motorkap hard wordt gesleuteld aan de sportieve motor, werd de buitenkant net voorzien van nieuwe verf en kentekens. .. “ aldus de federatie. Vreemde beeldspraak voor een ‘wind en water’ club, straks gaan ze nog ‘gas’ geven ook.

In Nederland bestaat een korfbalvereniging met de naam WWSV die te vinden is op de site www. wwsv.nl. Maar via www.wwsv.be kom je op de vertrouwde site van de Vlaamse Yachting Federatie terecht. Maar hier staat ook een grondige vernieuwing in de steigers.  Of zoals de federatie het in een weinig toepasselijke beeldspraak uitdrukt: ,, Ondertussen werken we verder aan het opvoeren van de federatiemotor, want inhoud gaat voor ons nog steeds boven verpakking.”