Boating Partners stippelt ingroeitraject uit voor pleziervaarders

In het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017 organiseert Boating Partners een Welcome on Board evenement in de jachthaven van de Royal North Sea Yacht Club in Oostende, kant Visserskaai. Telkens van 10 tot 18 u. De toegang is gratis.

Vijf gespecialiseerde Belgische watersportbedrijven werken samen om het keuze- en ingroeitraject van de beginnende watersporter te begeleiden met een betrouwbaar advies, een professionele service en een brede waaier aan keuzemogelijkheden.

Meer dan twintig Jeanneau zeil- en motorjachten liggen hier opstap klaar voor bezoek. Aan de wal zullen de andere specialisten geïnteresseerden informeren over navigatie en communicatieapparatuur en systemen, geïntegreerde beveiligingssystemen, yachting verzekeringen, opleiding van startende bemanning tot gebrevetteerde yachtman, stuurman of operator van de nautische zendapparatuur.

Er is ook een interessant aanbod in huur en/of meevaar excursies op RIB’s of kajuitjachten langs onze kust, in de Scheldemonding, maar ook in het zonzekere buitenland.

De boten liggen aangemeerd aan de steigers in het Montgomerydok – Winston Churchillkaai 1, 8400 Oostende.

In en rond het clubhuis van de Royal North Sea Yacht Club zullen de Boating Partners het publiek vergasten op informatiemomenten rond verzekering, brevetten en opleiding, zeilinitiatie en andere praktische gegevens.

In de toekomst zullen de medewerkende bedrijven van Boating Partners met andere acties de positieve aspecten van de pleziervaart nog meer in de verf zetten.

BOATING PARTNERS IN OOSTENDE:

B-Mar – verzekeringsexpert pleziervaart

Radio Holland Belgium nv – zend-, ontvangst en elektronische pleziervaart apparatuur

Knokke Boat – RIB-excursies en Wavekarting in de Scheldemonding en op zee

Altaïr International bvba – pleziervaartopleidingen, verhuur en charter van jachten in binnen en buitenland

Marina Yachting Center bvba – Jeanneau motor en zeiljachten, opblaasboten en RIB’s, accessoires.

Meer informatie www.knokkeboat.be