Prestige presenteert zes nieuwe modellen in 2018

Met  een nieuw concept en zes nieuwe modellen voor 2018 bevestigt het Franse luxemerk Prestige zijn positie als een belangrijk internationaal merk.

De nieuwe Prestige 460 zet in op het luxueus en comfortabel  leven aan boord van een 46-footer.

De eveneens nieuwe Prestige  520 erft de sterke punten van de PRESTIGE 500 en voegt daar tal van eigen innovaties aan toe.  Beide Flybridge modellen worden gepresenteerd op de Yachting Cannes (Frankrijk) in september 2017.

pr4ma-17-01-17-carre-2-jpg-800_lrWat de Coupé lijn betreft betreft, brengt het nieuwe ontwerp van de Prestige 460 S de buitenwereld naar het interieur. Daarnaast toont de nieuwe PRESTIGE 520 S, met haar opmerkelijke look, een echt sportief-chique karakter.

De Sportyacht  lijn is herkenbaar aan het sportieve en dynamische silhouet, maar behoudt alle kenmerken van het Prestige DNA, terug te vinden in twee nieuwe modellen.

De nieuwe Prestige 630 Sportyacht is voorzien van een groot schuifdak, dat over het salon opent om de binnenruimte als het ware te transformeren in een buitenruimte. Laat de buitenkant binnen!

De nieuwe Prestige 680 Sportyacht  maakt ‘l’art de vivre la mer’ op een verfijnde manier duidelijk, in volle comfort en luxe.

Al deze innovaties worden gerealiseerd in samenwerking met de Garroni Design en Jean-François Prémorel.

Import en service België: Martina Yachting Center, Oostende.

p560s-jerome_kelagopian-800_lr