Bootschoenen en nautische mode van Dubarry of Ireland

Als official supplier van Team Brunel en Team Scallywag ondersteunt Dubarry de crew met de Easkey zeilschoenen. Dit seizoen is de zeilschoen naast wit en zwart ook verkrijgbaar in zomers blauw, rood en roze.

De Easkey zeilschoenen voor dames en heren zijn bedoeld voor het zeilen tijdens warme dagen. Het ventilerend mesh materiaal houd je koel en voert warmte snel af. Als het bootdek glad wordt, kun je vertrouwen op de grip van de NonSlip-NonMarking zool. Het voetbed biedt comfortabele demping, terwijl de versteviging van het D-chassis systeem pronatie voorkomt en extra bescherming biedt.  Winkelprijs Euro 129,-.

dubarry_parka_lr

 

Mornington Parka

De Mornington Parka voor dames biedt bescherming tegen het weer en is het perfecte laagje om comfortabel en stijlvol de stad of natuur te verkennen. Het Ripstof-materiaal is licht van gewicht en zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, terwijl een DWR-finish extra bescherming biedt tegen een bui. Dankzij een trekkoord in de taille heeft deze jas een extra vrouwelijke touch. Verkrijgbaar in Navy en Khaki groen. Winkelprijs Euro 189,-

 

dubarry_port

 

Port bootschoen

Of je nu gaat varen of geniet van een glas drinken op het terras, de Port bootschoen voor heren is een bootschoen voor vrijetijdsbesteding. Het leer is soepel en zacht en voert vocht en warmte snel af, waardoor je voeten comfortabel aan blijven voelen. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Winkelprijs Euro 139,-