Nieuwe generatie Jetten 45 AC motorjachten

Jetten Shipyard uit het Nederlandse Sneek heeft tal van innovaties toegepast op de nieuwe generatie van een beproefd stalen motorjacht, de Jetten 45 AC.

Meer ruimte binnen en buiten, breder uitzicht en meer lichtinval door toepassing van veel panoramaglas, ook onderdeks, een moderne belijning en een verrassende kleurencontrast. Het ontwerp van Vripack Yachting International voorziet in dubbel geïsoleerde panoramaramen in de romp, geïntegreerd in de moderne belijning van het schip. De voorruiten zijn gebogen en geven het schip extra allure evenals de roestvrijstalen zeereling die meeloopt in de lijn van het schip. Er zijn nog veel meer rvs-details, denk aan bolders, bekerhouders en luchtinlaten, die het schip een stoere uitstaling geven. De robuuste kunststof stootlijst om de romp en het zwemplateau is mooi en praktisch.

De kap van het stuurhuis en de lounge kunnen volledig worden afgesloten. Afgestemd op het gebruik kan de 45 AC van 4, 6 of zelfs 8 vaste slaapplaatsen worden voorzien. De twee natte cellen met douche en toilet zijn standaard.
Het zeegaande jacht valt onder CE-categorie B. Naast twee waterdichte schotten is er een uitgebreide veiligheidsuitrusting aan boord, waaronder een automatische brandblusinstallatie in de machinekamer en diverse lenspompen.

Voor de opbouw en romp zijn zeven uitgebalanceerde kleurcombinaties ontwikkeld die het motorjacht tot een opvallende verschijning maken.

De Jetten 45 AC wordt aangeboden vanaf 436.339,- incl. 21% btw.

Afmetingen Jetten 45 AC
Lengte over alles 13,85 m
Lengte romp 13,42 m
Breedte over alles 4,50 m
Diepgang 1,10 m
Doorvaarthoogte (gestreken mast) 4,70/3,20 m
Waterverplaatsing (1/2 geladen) 19.600 kg

Meer informatie www.jettenshipyard.com