Topless – de sportieve cabrio voor de zee

Met de nieuwe Sealine C530 wil de Hanse Group een nieuwe richting uitgaan in de motorjachtbouw. De externe belijning van de nieuwe Sealine C530 geven haar een sportieve en maritieme uitstraling. Een totale lengte van 16,13 meter en een hoogte van minder dan 4 meter zorgen voor een slanke aanblik.

De gebogen glazen fronten aan elke kant reiken tot aan de vloer en brengen een  gevoel van ‘drijven op het water’ met zich. Het salon biedt een 360 graden uitzicht

De krachtige IPS 800 motoren met een topsnelheid van 34 knopen beloven veel plezier en een perfecte wendbaarheid dankzij de joystick. De grote Raymarine instrumenten geven de status van de boot en alle navigatie-informatie waar.

De 53-voet-lange boot is ontworpen met een multifunctionele dakopbouw waardoor  het salon een open en lichtrijk gevoel krijgt. Het voorste deel is voorzien van een openen panoramadak  dat de grote leefruimte in de salon verandert in een openlucht loft. De achterste cockpit wordt beschermd door een breed open zonnedak, dat over een lengte van  meer dan twee meter kan worden geopend.

De bank kan wegzinken en vormt dan een vlakke ondergrond en zodoende wordt het hele dinette gebied omgevormd tot een groot zonneterras.  Samen met de converteerbare voorplecht  betekent dit: twee dinette gebieden, twee zonneterrassen of als alternatief, een mix van beide.

Via een vaste trap geeft toegang tot het hydraulisch neerlaatbaar zwemplatform. Dit biedt ruimte voor het hele gezin en een rubberboot van maximaal 3,20 meter vindt er een plaats.

[huge_it_slider id=”14″]

Specificaties

Lengte: 16.13 m

Breedte: 4,56 m

Diepgang: 1,37 m

Hoogte (zonder antenne): 3,94 m

Motor  (standaard): IPS 600

Motor (optie): IPS 700 / IPS 800