HanseGroup op boot Düsseldorf met de merken Dehler, Hanse, Moody, Fjord en Sealine

Zoals elk jaar is de HanseGroup present met een groot aantal modellen op boot Düsseldorf (van 21 tot 29 januari 2017) met de zeiljacht merken Hanse, Dehler en Moody evenals met de powerboat merken Sealine en Fjord. Alles samen presenteert de HanseGroup  11 zeiljachten en 5 motorboten. Daaronder een zes-tal nieuwigheden van 2016. Een overzicht van alle nieuwe modellen.
Nieuwigheden van de zeiljachtmerken bij Hanse, Dehler en Moody

Op de boot Düsseldorf zullen de twee grootste Hanse jachten hun première in Duitsland beleven. De Hanse 588 en Hanse 675 vertonen beide een markante belijning en situeren zich in het segment van het luxe zeilen.

De Hanse 315, winnaar Europees jacht van het jaar 2016, wordt voorgesteld met een conventionele dieselmotor. De nieuwe elektrische aandrijving van de Hanse 315 E-motion Rudder Drive zal afzonderlijk in een vitrine getoond worden en kan vanaf de buitenkant worden bediend.

Bij Dehler wordt de nieuwe Dehler 34 worden voorgesteld in Düsseldorf. Dit jacht ligt in de lijn van het legendarische succes van ’s werelds eerste ‘performance cruiser’, de Dehler 34, uit de jaren 80 en heeft dus een zeer bijzondere geschiedenis.

[huge_it_slider id=”13″]

Het merk Moody is vertegenwoordigd met een nieuw te bouwen Moody DS 54, die een aantal verrassingen biedt op vlak van het interieur. In plaats van de gebruikelijke keuken in de deksalon wordt de kombuis gepositioneerd op het benedendek. Het is gelegen aan de stuurboordzijde van de trap en laar dus een goede communicatie tussen de keuken en de twee U-sofa’s  van het delsalon.

Nieuwigheden van de powerboatmerken Sealine en Fjord

De nieuwe Sealine C530 viert zijn wereldpremière op de Düsseldorf bootshow. Dit motorjacht overtuigt met een multifunctionele cockpit en een 360 graden panoramisch uitzicht in de salon. Het aerodynamisch ontworpen dak heeft een 3 vierkante meter te openen dakraam en een uitschuifbaar dak in de cockpit.

Het lay-out-concept van het interieur is zeer doordacht, lichte en speciaal aangepast aan de eisen op zee. De exclusieve eigenaarshut bevindt zich op het benedendek en beschikt over een eigen natte cel, een chaise longue en een dinette. Een VIP-cabine in de boeg evenals een andere dubbele cabine aan de bakboordzijde en een grote badkamer completeren het gebied. De 53-voet-lange cruiser, biedt niet alleen veel ruimte, licht en lucht, maar kan ook snelheden halen van meer dan 35 knopen met de grote IPS 800 motoren.

Sneller is alleen de nieuwe Fjord 42 Open (zie foto bovenaan). De nieuwe powerboat van Fjord heeft naast een hydraulisch zwemplatform en twee grote zonneterrassen diverse andere functies die dit ‘open’  jacht  vrij  uniek maakt.