Hydrogenerator laadt batterijen tijdens het zeilen

De nieuwe hydrogenerator H240 van Save Marine en voorgesteld door Belship laadt de accu’s van een zeiljacht tijdens de vaart en levert een bijzonder hoge laadstroom en heeft een zeer lage waterweerstand. De verkoopprijs bedraagt net geen 4.000 euro.

De H240 Hydrogenerator is ontwikkeld voor zeegaande zeiljachten om op efficiënte wijze de accu’s bij te laden. De H240 is universeel te monteren met bijgeleverde montagebeugel en eenvoudig instelbaar voor vrijwel iedere toepassing.

Het systeem wordt geleverd inclusief accuregelaar, dekdoorvoer, plug- en play kabelverbindingen, accukabels en montagebouten.

Middels een WiFi verbinding met de accuregelaar kan het systeem ingesteld worden voor 12V of 24V accu’s en de soort accu welke geladen wordt. Ook kan via telefoon, tablet, of computer, altijd de toestand van de accu’s gevolgd worden, hoeveel er geladen wordt, en hoeveel er over een periode geladen is.
Ook is er de mogelijkheid om Save Innovations in te laten loggen om het systeem te controleren en voor het opsporen van eventuele mankementen. Door de turbine propeller wordt er al bij lage snelheden voldoende geladen, bovendien beschermt de turbinebeugel de propeller.

•Laadopbrengst bij 5 knopen snelheid is 100Watt, en 500W bij 9 knopen

•inclusief Quick-release veiligheid tegen botsing met drijvende obstakels

•accu regelaar voor efficiënt laden en met beveiliging tegen overladen

•inclusief accu-monitoring

•handmatig laten zakken en opklappen en te fixeren met autolock borgpin

•lengte onderwater 65cm of 45cm, bovenwater 60 tot 100cm ( naar wens)

•alle materialen zijn zoutwater en UV bestendig

•eenvoudig afneembaar en weegt slechts 10kg

•compleet systeem, geen extra accessoires nodig

•wordt geleverd met uitgebreide installatie instructies

•zeer lage waterweerstand

De  Save Marine Hydrogenerator kost  3.985,00 incl. BTW

Home