Metstrade en Ibex gaan samenwerken

RAI Amsterdam, eigenaar en organisator van METSTRADE (Marine Equipment Trade Show) heeft een aandeel van 50% in IBEX gekocht van het Professional BoatBuilder magazine, het bedrijf dat IBEX heeft opgericht.

MetsIbexVanaf 7 oktober 2016 gaat RAI Amsterdam samenwerken met de NMMA bij de organisatie van toekomstige IBEX evenementen. IBEX en de METSTRADE Show zullen hun eigen unieke focus en identiteit behouden en tegelijkertijd zal IBEX door METSTRADE worden ondersteund bij het zorgen voor internationale groei op het gebied van beurzen en sponsorschappen van bedrijven die de Noord-Amerikaanse scheepsbouwindustrie willen bereiken.

Meer informatie www.ibexshow.com, www.nmma.org, www.metstrade.com, en www.rai.nl

Foto: Ids Boersma, Executive Vice President of RAI Exhibitions en Thom Dammrich, President of NMMA announce new ownership of IBEX