T.Liner 7.60 Hybride, moderne versie watertaxi

Op de HISWA te water presenteert Botenservice Tatje haar nieuwste model de T-Liner 7.60 Hybride. De T-Liner is de moderne versie van de succesvolle watertaxi, welke de Gebroeders Tatje destijds voor Hotel New York in Rotterdam hebben gebouwd.Door de aluminium romp en de ronde ramen heeft het schip een moderne uitstraling gekregen, maar door het gebruik van teakhouten details is het klassieke karakter behouden. De boot wordt geheel naar wens van de eigenaar afgebouwd en van alle gemakken voorzien.
De T-Liner onderscheidt zich door het grote schuifluik in het dak. Het gebruiksgemak van open en dicht doen maakt het mogelijk om het gehele jaar met deze boot te varen. De boot wordt standaard met een kachel geleverd.
Deze T-liner 7.60 is uitgerust met een hybride systeem. Uitvoering in alleen diesel of elektrisch is uiteraard ook mogelijk.

Botenservice Tatje is dealer van Yanmar dieselmotoren en Bellmarine elektrosystemen. Op dit moment wordt er gebouwd aan een nieuw model, de T-Liner 8.50 open. Deze boot krijgt een 110pk Yanmar Common Rail diesel waarmee een snelheid van ongeveer 30-35km bereikt kan gaan worden.

Specificaties T-Liner 7.60 Hybride

–        Aluminium bouw

–         Afmetingen: 7.60 x 2.25 x 0.60

–        Standaard motor: Yanmar 3YM30

–        Incl. kachel

–        Prijs vanaf € 167.000,-

www.botenservicetatje.nl