Boot Düsseldorf lanceert Award voor watersport Actie Videoclips

Watersporters kunnen deelnemen aan een competitie om de Video Award van boot Düsseldorf in de wacht te slepen. Dat kan door het inzenden van videofilms, gemaakt in of op het water. De filmpjes dienen  vol actie en spanning te zijn maar mooi en romantisch mag ook.

De Award wordt uitgereikt in de categorieën zeilen, motorboot ( inclusief jet ski en rubberboten), grote jachten, duiken, hengelen, peddelen, windsurfen, kitesurfen, wakeboarden, suppen (stand-up-paddling) alsook gezinsvakantie op, onder of aan het water.

Voor de winnaars heeft de beursorganisator als prijs iets heel speciaals uitgezocht: een Splash Drone van de firma Multikopter

Deze quadrokopter is waterdicht, zodat hij direct vanaf het water starten kan. Daardoor zijn deze drones fijn speelgoed voor de enthousiaste watersporter, die nu immers de mogelijkheid heeft ieder detail van zijn sport op film vast te leggen.

Op boot Düsseldorf 2016, van 23 tot en met 31 januari,  zullen deze drones te zien zijn op de Water Pixel World in hal 4.

Deelnemers kunnen tot 15 december hun clips uploaden op de speciale website die voor deze wedstrijd is ontwikkeld: www.award.boot.de. Hier is ook de gedetailleerde informatie te vinden over de deelname aan de Award evenals aanwijzingen voor het uploaden van de films.

www.award.boot.de