Bezoek eens een virtuele jachthaven

Het blijft een doekje voor het bloeden, nu we voorlopig in de meeste jachthavens niet terecht kunnen. Gaan klussen aan de boot veronderstelt een niet essentiële verplaatsing en kan dus niet. Maar daar hebben sommige bedrijven er wat op gevonden. Zij nodigen bezoekers uit in een virtuele jachthaven. Zoals u kan verwachten, niet zonder commerciële bijbedoelingen. Het Franse Dufour Yachts zet zijn modellen te kijk in haar virtuele marina.

,,Zo kan u al onze modellen bezoeken en toch thuis blijven”, aldus het bedrijf. ,,Het is voor ons de beste manier om u te blijven inspireren, u te laten dromen en onze gemeenschappelijke passie te delen.” Zou het toeval zijn dat deze virtuele haven aan een tropisch eiland met wuivende palmbomen gesitueerd is?

Klik hier om Dufours virtuele haven te bezoeken en wie wil kan zelfs een geleide rondleiding met commentaar boeken, maar dat blijkt een antwoordformulier naar een dealer te zijn.