Flamboyante MusHave Beeldentuin Jachthaven Vinkeveen

Beleef Kunst en Water. Onder luid gefladder en getjilp zijn de MUShaves neergestreken in de beeldentuin van Art Vinkeveen. De Beeldentuin is gevestigd bij de Jachthaven Vinkeveen, een unieke beleving van Bootjes, Water en Kunst.

Vijftien bont geschilderde sculpturen door kunstenares Ansjel kijken uit over het water. Elke mus heeft zijn eigen toepasselijke naam, van glamorMUS, MUSketier en MUStang tot aan faMUS en WilhelMUS.

Ansjel (1985) is een kunstenares die de draak steekt met mooie en lelijke kanten van de mens en het leven in krachtig, kleurrijk autonoom werk, dat speelt op en met de grenzen tussen figuratief-abstract en illustratief-verhalend. Haar stijl is energiek, overtuigend en inspireert jong en oud. Inmiddels is zij bekend om haar bourgondische schilderijen.

De beeldentuin loopt parallel aan het vaarseizoen en loopt tot en met 16 oktober.
Openingstijden MusHave beeldentuin, elke vrijdagmiddag 13:00uur – 16:30uur
Laatste zondag van de maand 13:00 – 16:30uur. Verder open op afspraak, ook ’s avonds en in het weekend mogelijk

www.artvinkeveen.nl