Nederlandse ‘Thuishavens’ in Franse handen

De Jachthaven Naarden, Jachthaven Bruinisse en Marina Muiderzand, Almere (samen gekend als de ‘Thuishavens) maken vanaf 25 september ll. deel uit van het netwerk van Port Adhoc SAS, een Franse exploitant van jachthavens.

Den Daas Recreatie beheert – onder de vlag “Thuishavens” – de drie jachthavens sinds eind jaren negentig en heeft fors geïnvesteerd zodat zij nu tot de beste havens van Nederland behoren.

“De Franse en de Nederlandse markt van watersport en-recreatie zijn onderhevig aan vergelijkbare veranderingen (digitalisering, bezit versus gebruik, enz.). We zijn ervan overtuigd dat de jachthavens van Thuishavens en Port Adhoc samen nog beter in staat zullen zijn de ontwikkelingen op te pakken en nieuwe kansen in “leisure” te grijpen. Wij gaan door op de weg die de familie Den Daas is ingeslagen”, zegt Gilles Tersis, directeur van Port Adhoc SAS in Frankrijk.

Deze uitbreiding past bij de groei-strategie van Port Adhoc. Onderdeel hiervan is de jachthavens om te vormen tot echte recreatieve bestemmingen. Thuishavens en Port Adhoc zullen hun kennis, faciliteiten en netwerk bundelen om de beleving in alle jachthavens te blijven verbeteren.

Over Port Adhoc
Port Adhoc is een toonaangevende exploitant van jachthavens in Frankrijk en heeft veel ervaring in het ontwikkelen en managen van jachthavens. De groep beheert en exploiteert momenteel 7 jachthavens (jachthavens en droge stalling, ook wel ‘dry stacking’ genoemd) aan de Atlantische kustlijn en de Middellandse Zee. De jachthavens beschikken over ruim 5.600 ligplaatsen.

Meer informatie www.port-adhoc.com en www.thuishavens.nl