Nieuwe editie Bootmagazine nr. 35, nu in de krantenwinkel

Bootmagazine 35 – november/december 2013 ligt vanaf nu in de krantenwinkel. In Bootmagazine PLUS krijgt u een overzicht in woord en beeld van de inhoud van dit nummer. Als extra biedt deze gratis editie een voorproefje op de ‘Zeeuws Zilte Zaligheden’. Bootmagazine, een open en vrije kijk op de watersportbeleving in ons land!

Overzicht van de inhoud van het nieuwe nummer:

Woord vooraf: Think global, act local – Parade 150 jaar Schelde vrij – Watersport 360° beleven – Nieuwe dag- en weekendzeilers, zeilbeleving op mensenmaat – Reisreportage: Noorwegen bezeild – Waterbeleving in de Franse Ardèche – Toervaren: Leie en Schelde, de moeite waard – Evolutie binnenschepen, van zeil op motor – Verkiezing ‘Boot van het jaar’… valt er niets leukers te bedenken – Boot praktisch: Teak dek, lust of ramp? – Veiligheid: de dode hoek van vrachtschepen – Nautische berichten – Meesters van de Zee: Marcel Mariën, de clandestiene passagier – ,Bubbels’ aan boord.

Te koop in de krantenwinkel voor € 4,90 – Klik hier voor de lijst van verkooppunten.

Bootmagazine beschikbaar op iPad via de kiosk van Bruna Tablisto

www.tablisto.com

Hoe gaat u tewerk om Bootmagazine op uw iPad te downloaden:

Stap 1: Ga naar de iTunes store en download gratis de Bruna Tablisto app. Dit is een digitale kiosk waarin honderden kranten, tijdschriften en boeken beschikbaar.

Stap 2: Open de Bruna Tablisto app op uw iPad. Ga naar de ‘Kiosk’ en tik in het zoekvakje bovenaan ‘bootmagazine’. U krijgt alle edities op uw scherm.. Kies Bootmagazine 34 en bevestig uw aankoop (3,59 euro).

Stap 3: Het magazine glijdt in uw ‘Brievenbus’, klik het aan en het verschijnt op uw ‘Leestafel’. U kan het altijd en overal lezen, zonder verdere internetverbinding.