Maak uw mobiel-vriendelijke .tel site in en paar minuten en dat voor slechts € 12.95

– ADVERTORIAL – Over een mobiel-vriendelijke site beschikken, wordt steeds belangrijker voor u en voor uw zaak. Het aantal zoekopdrachten via smartphones en tablets zal de komende jaren enorm toenemen. Samen met onze co-uitgever 6minutes press hebben wij een heel interessant aanbod om uw bedrijf een impactvolle aanwezigheid op het internet en het mobiele web te waarborgen. Stel in een paar minuten een mobiel-vriendelijke site met een .tel extensie samen. U kunt het zelf, zonder technische kennis.

Zijn uw klanten onderweg en willen zij uw telefoonnummer of het juiste adres van uw zaak kennen of op Google maps zien waar uw zaak zich bevindt… Al deze informatie krijgen zij ogenblikkelijk op het scherm van hun smartphone, laptop of tablet met een ‘mobile-ready’ site .tel. De site past zich automatisch aan volgens het schermformaat en uw informatie wordt snel en elegant gepresenteerd.

Wat is een .tel site?

Een.tel site is in feite een uitgebreid elektronisch visitekaartje. Met alle noodzakelijke gegevens over uw bedrijf en nog veel meer.

Wil u een speciale actie lanceren, een kortingbon aanbieden, nieuwe medewerkers voorstellen, uw tarieven online zetten… het kan allemaal op de meest eenvoudige manier.
U hebt alles zelf in handen. Geen dure ontwikkeling en geen technische kennis vereist om nieuwe gegevens online te zetten.
Nog nooit was een eigen site zo eenvoudig en snel zelf op te stellen, het vraagt slechts en paar minuten en iedereen kan het. Voor het budget moet u het zich ook niet laten

Kostprijs 18,95 euro per jaar.

Dankzij onze samenwerking met 6minutes geniet u van een korting van ruim 30 %

U betaalt slechts 12,95 euro voor een volledig jaar

Kijk of uw bedrijfs- of merknaam nog beschikbaar is en registreer op de site van TELNAMES.
Vergeet in het veld “promocode” niet 6minutes in te vullen voor uw korting.
De korting wordt onmiddellijk in rekening gebracht.(promo geldig tot 31/018/2013)

Dan kan u zelf aan de slag en inderdaad… op minder dan 6minutes is uw site klaar, volledig afgestemd op het raadplegen via computer, laptop, smartphone of tablet.

Met een .tel site heeft uw klant altijd al uw gegevens op zak….

 Een voorbeeld

Kijk maar even op uw smartphone, tablet, laptop of gewoon op uw computer, www.bootmagazine.tel geeft alle belangrijke informatie over ons tijdschrift. Dat alles overzichtelijk gepresenteerd. Onze tarieven kan u oproepen via een pdf en de korting voor abonnementen maakten we door een paar gegevens in te vullen in een pasklaar stramien. Google maps is rechtsreeks beschikbaar en u moet alleen uw adres intikken en uw locatie verschijnt automatisch op het scherm van d ebezoeker. Makkelijker kan niet. Daarnaast biedt onze mobiel-vriendelijke .tel site een perfecte link naar onze vaste site waar wij alle watersportnieuws brengen.

In Groot-Brittannië, waar de .tel sites vorig jaar gelanceerd werden maken reeds 250.000 bedrijven en zelfstandigen gebruik van deze handige formule. Telnames, het bedrijf dat de .tel sites ontwikkelde voerde in december de eerste reclamespotjes op de Britse televisie.

Hun slogan: Stop uw zaak in de zak van uw klant!