Vetus gaat voor prijsverlagingen of -bevriezing tot januari 2025

Een opvallend bericht van Vetus, leverancier van bootaccesoires en -uitrusting. Het bedrijf zal de prijzen van zowat een derde van haar producten verlagen en zal deze prijzen tot januari 2025 ongemoeid laten.

Vetus viert dit jaar haar 60-jarig bestaan en heeft als reactie op het veranderende economische klimaat en de groeiende behoefte aan betaalbaarheid, zijn gehele productlijn beoordeeld om mogelijkheden voor prijsoptimalisatie te identificeren. Deze zorgvuldige aanpak heeft het bedrijf in staat gesteld om de prijzen van ongeveer een derde van zijn producten te verlagen, zodat de eindgebruiker toegang heeft tot hoogwaardige oplossingen zonder een aanslag te plegen op zijn of haar portefeuille. Een aanpassing van de winstmarges was cruciaal voor het implementeren van de nieuwe prijsstructuur. Dankzij een efficiëntere en slimmere manier van werken, slaagt Vetus er in om innovatieve oplossingen tegen betaalbare prijzen aan te bieden voor schippers wereldwijd.

“Ons doel is altijd geweest om innovatieve oplossingen te bieden tegen een redelijke prijs voor watersporters en OEM’s”, zegt Marcel Borsboom, CEO van Vetus. “Dit streven naar stabiliteit en betaalbaarheid zorgt ervoor dat schippers met een gerust hart kunnen vertrouwen op Vetus als betrouwbare partner voor al hun maritieme behoeften.”