De perfecte ‘groene’ boot

Yamaha presenteert zijn inspirerende Electric Drive-serie, ontworpen om vaarplezier te combineren met milieuvriendelijkheid. De gloednieuwe Electric Drive-serie van Yamaha, variërend van de zoetwaterserie tot een nieuw zoutwatermodel, is eenvoudig en comfortabel te gebruiken: geen significante verontreinigende emissies en altijd een extreem laag geluidsniveau. Met een Electric Drive kunnen vaarliefhebbers op een volledig veilige, moderne en schone manier genieten van een heerlijke dag op het water.

M32 – Al het vermogen dat je nodig hebt, zonder de fauna te verstoren

Het compacte, maar krachtige nieuwe M32 model zit boordevol functies waarmee je je boot exact naar de gewenste locatie kan brengen – dag in, dag uit. De M32 is de nieuwste toevoeging aan de fraaie M20 en M26 serie. Hiermee kun je je Yamaha met een eenvoudige duimschakelaar in het water plaatsen en met één hand weer uit het water halen en opbergen. Dankzij de veelzijdige stuurweerstandsregeling en draaihandbediening is het kinderspel om te manoeuvreren met de M32. De motor levert meer vermogen dan eender welke andere elektrische aandrijving, met vrijwel geen lawaai of uitlaatgassen. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je de dieren of natuur verstoort, iets wat elke visser of natuurliefhebber zal waarderen.

Hoofdkenmerken M32

•    Max. 32 kg stuwkracht

•    Opbergen met één hand

•    Kantel-/uitschuifstuurhendel

•    Digital Maximizer™

•    Push-to-test-accumeter

•    Stuurweerstandsregeling

•    Quick-Lock Cam-diepteverstelling

•    Power-propeller

•    Onverwoestbare composiet shaft

•    Stille kracht

MX18 – Betaalbare betrouwbaarheid die tot 5 keer zo lang meegaat

Yamaha Electric Drives worden wereldwijd beschouwd als de duurzaamste, betrouwbaarste en hardst werkende elektromotoren voor spiegelmontage op het water. En het MX-model tilt die nalatenschap naar een nog hoger niveau met de Digital Maximizer™, waardoor de motor tot vijf keer langer kan draaien bij één keer opladen.

Met de motoren met variabele sleeptoerentalregeling van de MX18 kun je nauwkeurig je snelheid instellen. De motoren leveren alleen het vermogen dat je nodig hebt, waardoor je de accu kan sparen voor een hele dag visplezier.

Hoofdkenmerken MX18

•    Digital Maximizer™

•    Push-to-test-accumeter

•    Vergrendelingssteun van hendel

•    Telescopische stuurhendel

•    Power-propeller

•    Onverwoestbare composiet shaft

•    Stille kracht

MS20 – Zout water is meedogenloos als je uitrusting niet aan de vereisten voldoet

Het nieuwe MS20 model, met zijn geavanceerde corrosiebescherming, is ontworpen om zelfs onder de zwaarste zoutwateromstandigheden goed te presteren. De behuizingen van de unit zijn gezandstraald en worden daarna gecoat met aluminium om oxidatie en roest te voorkomen. Vervolgens biedt een laatste laag poedercoating ultieme bescherming aan de motor.

De MS20 is gebouwd met een intuïtief, gebruiksvriendelijk ontwerp en levert 20,4 kg vermogen en nauwkeurige wendbaarheid. Dankzij de kracht van Digital Maximizer voor meer batterijcapaciteit en de ongeëvenaarde corrosiebescherming, vis je met de MS20 nooit achter het net.

Hoofdkenmerken MS20

•    Gecoate staartstukken

•    Volledig geïntegreerde elektronica

•    Opofferingsanode

•    Digital Maximizer™

•    Push-to-test-accumeter

•    Vergrendelingssteun van hendel

•    Telescopische stuurhendel

•    Power-propeller

•    Onverwoestbare composiet shaft

•    Stille kracht

Een compleet assortiment elektrische aandrijvingen voor milieuvriendelijk varen

Met de bestaande Electric Drive-modellen M12, M18, M20 en M26 versterkt Yamaha zijn uitgebreide aanbod voor milieuvriendelijk varen. Yamaha Electric Drives zijn ideaal voor allerlei doeleinden – van korte uitstapjes tot ontspannende vistochten – en kunnen je overal mee naartoe nemen, zowel in zoet als zout water. Ze zijn eenvoudig te bedienen, stil en altijd betrouwbaar, en maken het mogelijk om op een zo puur mogelijke manier te genieten van een dagje op het water.