FCV600 & FCV800 FISHFINDERS

De FCV600 & FCV800 zijn 5,7″ en 8,4″ TRUECHO CHIRPTM fishfinders met talrijke Furuno technologieën. In feite combineren de FCV600 en FCV800 de kracht van TruEcho CHIRP™ met een reeks baanbrekende identificatietechnologieën om vis duidelijk te onderscheiden van andere structuren, zoals de zeebodem of wrakken. Dit helpt je effectiever te vissen dan ooit tevoren.

TRUECHO CHIRPTM:
Traditionele CW (Continuous Waves) fishfinders zenden een signaal uit dat bestaat uit een enkele frequentie. CHIRP fishfinders zenden een lineair, frequentiegemoduleerd signaal uit waarvan de frequentie met de tijd toeneemt. De FCV600 en FCV800 kunnen gebruik maken van een breedbandige frequentiesonde, waardoor de frequentie met de tijd toeneemt.

Dit zorgt voor een betere doelresolutie. Met TruEcho CHIRP™ van Furuno krijgt u meer details en een betere doelscheiding voor aasvissen, roofvissen en bodemstructuren.

ACCU-FISHTM:
De vismaatbepalingsfunctie, ACCU-FISH™, is een exclusieve Furuno technologie. Het identificeert onmiddellijk individuele vissen, zodat de grootte van elke vis kan worden beoordeeld.

De intensiteit van de echo’s wordt geanalyseerd en weergegeven op het scherm op basis van hun grootte (10 tot 199 cm, op een diepte van 2 tot 100 m).

BODEM DISCRIMINATIE :
Met de bodemdiscriminatiefunctie kan de sounder aangeven of de bodem voornamelijk bestaat uit uit rotsen, grind, zand of modder bestaat. Dit levert waardevolle informatie op waarmee je goede visstekken kunt vinden en je vangst kunt vergroten.

De standaard grafische weergave toont de samenstelling van de bodem in grafisch of vierkleurendisplay, terwijl de waarschijnlijkheidsdisplaymodus de meest waarschijnlijke bodemsamenstelling grafisch weergeeft.

Combineer op de FCV800 de TruEcho CHIRP™ en CW sondes om alle functies te kunnen gebruiken: TruEcho CHIRP™, ACCU-FISH™ en Bodemdiscriminatie.

REZBOOST™:
RezBoost™ is een revolutionaire, door Furuno ontwikkelde signaalverwerkingstechnologie die de resolutie en doelscheiding met conventionele CW-sondes met smalle band verbetert. Spot roofvissen individueel rond foerageervissen in de buurt van de zeebodem. Met de
RezBoost™ krijgt u een betere resolutie en scherpere beelden, evenals een verbetering van de
ACCU-FISH™ functie.

RezBoost™ kan de mogelijkheden van conventionele smalband sondes drastisch verbeteren. Door conventionele signaalverwerkingstechnieken (FDF) produceert een RezBoost™ fishfinder een beeld tot 8 keer* scherper.

De FCV600 en FCV800 fishfinders hebben nog veel meer nieuwe functies, zoals een uitgebreid kleurengamma, waardoor het mogelijk is om vis echo’s intuïtief en in één oogopslag te identificeren. Riffen, structuren en vissen dicht bij de zeebodem worden in duidelijke kleuren weergegeven.

Er kan ook een tweede scherm worden geïnstalleerd om echo’s en navigatiegegevens van de FCV600 en FCV800 via een draadloos netwerk weer te geven, zodat het scherm van de sounder tijdens het vissen vanaf de achtersteven of de boeg kan worden bekeken.
vissen.

Voor het eerst op compacte fishfinders vind je gain post-processing waarmee je aangepaste gain-instellingen kunt toepassen op de displaygeschiedenis.

Ga voor meer informatie over dit product naar
https://www.furuno.fr/