YOT 36, nieuw merk ‘buitenboord’-catamarans

De YOT 36, voor het eerst gepresenteerd aan het publiek op de bootshow van Cannes, is ook in Düsseldorf present. Het merk wil zich snel uitbreiden op de Europese markt. Het allereerste model in de serie, een 36-voets catamaran met buitenboordmotoren, werd positief ontvangen vanwege zijn innovatieve concept dat snelheid en veiligheid – de romp bevat structurele carbon verstevigingen – en dit in combinatie met een modern design en geoptimaliseerde ruimte aan boord.

Deze buitenboordcatamaran wordt aangedreven door 2 x 300 pk Mercury Marine V8’s met een joystick stuursysteem en geavanceerde elektrische besturing. Het multifunctionele elektronische navigatiesysteem maakt besturen en navigeren eenvoudig.

Met een dekoppervlak van 38 m² en een breedte van 3,99 m beschikt de boot nog over twee uitklapbare gangboorden. Binnenin heeft de YOT 36 twee lichte hutten, elk met eigen badkamer en toilet

De YOT 36 profiteert van de meer dan 40 jaar ervaring van Catana Group op het gebied van catamarans. De productie wordt in Portugal uitgevoerd door Composite Solution, een bedrijf dat afgelopen februari door de Groep is overgenomen en is gevestigd in Vagos, ten zuiden van Porto.

Ontdek de website: yot-power-catamarans.com