Sun Odyssey 350, zeilplezier en gemoedsrust

Met meer dan 1.000 exemplaren verkocht van de Sun Odyssey 349, presenteert Jeanneau zijn opvolger: de Sun Odyssey 350. Met zijn gestroomlijnde nieuwe romp, royale zeilplan, geïntegreerde ankerlier en eigentijds, harmonieus interieur staat de Sun Odyssey 350 in het teken van innovatie en het plezier van zeilen in alle gemoedsrust. Dit nieuwe jacht maakt zijn werelddebuut op Boot Düsseldorf van 20 tot 28 januari 2024.

Dit jacht, ontworpen door Lombard Yacht Design en Piaton Yacht Design, een ontwerpbureau voor scheepsarchitectuur, past perfect bij de basisprincipes van het merk: gebruiksgemak, prestaties en gemoedsrust.

Twee versies

De Sun Odyssey 350 is verkrijgbaar in twee versies: 2 hutten met grote opbergvakken of 3 hutten. De indeling is perfect geoptimaliseerd om comfort en welzijn te combineren. Het eigentijdse interieur is warm en gastvrij, met een zachte, weelderige uitstraling. De binnenruimte baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen in de romp en het dak. De L-vormige kombuis aan stuurboord is modern en functioneel, met veel ingenieuze opbergruimte. De salon aan bakboord heeft een echte kaartentafel en een comfortabele zitbank. Elke hut is geoptimaliseerd, met een opbergkast en comfortabele slaapplaatsen. De badkamer heeft een ruime douche en een apart toilet voor de versie met twee hutten.

Jeanneau wordt verdeeld door Marina Yachting – Oostende

Kenmerken

Totale lengte: 10,40 m

Totale lengte met boegspriet: 10,94 m

Lengte romp: 9,99 m

Lengte waterlijn: 9,38 m

Max. breedte: 3,59 m

Lichte waterverplaatsing: 5.656 kg

Diepgang: 1,98 m

Ballastgewicht: 1 580 kg

Diepgang: 1.49 m

Ballastgewicht: 1 860 kg

Liftkiel versie: 1.28 – 2.54 m

Liftkiel gewicht: 1 522 kg

Brandstofcapaciteit: 130 L Watercapaciteit: 206 L

Watercapaciteit met optie: 336 L

Koelcapaciteit: 100 L

Standaard zeiloppervlak: 55 m²

Motor:  Yanmar 29 HP cardanaandrijving

Elektromotor optie: Pod Torqeedo 6Kwson 48V 5000Wh accu (alleen voor binnenwateren)

CE certificering: A6 / B8 / C10 / D10

Architects/Design: Marc Lombard Yacht Design – Piaton Yacht Design – Jeanneau Design