Elektrisch varen met Natural Yachts

Familiebedrijf Natural Yachts (www.naturalyachts.com) breidt ook volgend jaar opnieuw uit met elektrische boten voor verkoop en verhuur. Begin 2023 verhuisde het innovatieve botenbedrijf vanwege de groei van de onderneming naar Marknesse/Vollenhove. Op deze centraal gelegen locatie naast het Waterloopbos en met uitzicht op het Kadoelermeer kunnen geïnteresseerden kennis maken met de 100% elektrische boten.

Northman 1200

Verdere uitbreiding volledig elektrische modellenrange

Na de elektrisch aangedreven Nexus Revo 870 Electric – een 9 meter kajuitboot – en de grotere 6 persoons Northman 1200 Electric heeft Natural Yachts in September 2023 de Northman 1050 Trawler Electric gelanceerd. Het nieuwe elektrische vlaggenschip is een Trawler motorjacht met een ruim interieur en innovatieve technologie. Wat uitrusting betreft behoudt de Northman 1050 Trawler het hoge kwaliteitsniveau van de bestaande Northman motorjachten en biedt het vooruitstrevende motorjacht duurzaam comfort op topniveau.

Naast de elektrische motorboten bestaat de zeilboten range momenteel uit de Maxus Evo 24 Electric, Maxus 26 Electric en de Maxus 34 Electric. De nieuwe Maxus 35, die onlangs is genomineerd voor “European Yacht of the Year 2023” zal in 2024 ook te bezichtigen zijn in het Experience Center van Natural Yachts.

Maxus 35

Elektrisch varen met een indrukwekkende actieradius

De Northman 1050 Trawler Electric is een technologisch geavanceerd model. Het nieuwe 10-meter model wordt aangedreven door een krachtige elektromotor en heeft een verbluffende actieradius tot 230 kilometer en uitstekende vaareigenschappen.

De Northman 1050 Trawler Electric is een ruim en stijlvol elektrisch jacht met een goede prijs- actieradius verhouding. Het elektrische model is te bestellen vanaf € 216.000 excl. btw en transport.

Nexus 870

Nieuwe elektrische boten te huur

Ook breidt Natural Yachts in 2024 de verhuurvloot uit met volledige elektrische modellen: – De Nexus Revo 870 Hardtop Electric ‘Grey Mullet’ wordt aangeboden met een extra groot batterijpakket van 42kWh voor een extra groot vaarbereik en dat naast een set hoog rendement zonnepanelen op het dak. De Nexus Revo 870 is geschikt voor 2 volwassenen, of 2 volwassenen plus 2 kinderen.

Northman 1050

– De gloednieuwe Northman 1050 Trawler Electric ‘Dutch Herring’ wordt in de verhuur aangeboden met een grote actieradius van 130 km en is geschikt voor 4 personen. De 100% elektrische Trawler beschikt over een Flybridge met buiten stuurstand en heeft zonnedekkussen en zonnepanelen op het dak.

Maxus 34

– De Maxus 34 Electric ‘Happy Seal’ is een modern en elektrisch aangedreven zeiljacht voor 6 personen. Naast de e-aandrijving zijn de dubbele stuurinrichting, het uitklapbare zwemplateau en het panorama dak ook fijne features.