50 KW outboard MOLABO

– ARIES 50 genomineerd voor DAME Award 2023

MOLABO, bekend om zijn krachtige 48 V-aandrijvingen, heeft zojuist het ARIES R50 elektrische buitenboordsysteem onthuld. Maar dat is nog niet alles: de innovatieve buitenboordmotor is genomineerd voor de prestigieuze DAME Award 2023 in de categorie “Propulsion & Dynamics”!

Waarom maakt de ARIES R50 furore?

Innovatief ontwerp: De ARIES R50 is ontwikkeld in samenwerking met de gewaardeerde maritieme ontwerpstudio uit Hamburg, iYacht, en heeft een strak en modern ontwerp. Bovendien kun je kiezen uit twee kleuren: klassiek zwart of zuiver wit.

Geavanceerde technologie: De gepatenteerde ISCAD-technologie, met een unieke staafgebaseerde stator, drijft de ARIES R50 aan en levert een opmerkelijke 50 kW bij een aanraakveilige 48 volt. Dit betekent een eenvoudiger installatie, geen zorgen over de hoogspanningsveiligheid en een baanbrekende ervaring voor botenbouwers.

Plug & Play: Wij begrijpen de waarde van gemak. Daarom is de ARIES R50 verkrijgbaar als een complete plug & play-systeemoplossing, die een probleemloos installatieproces garandeert.

Aanpasbaar: ARIES R50 is verkrijgbaar in twee schachtlengtes: L en XL.

MOALBO 50 kW electric outboard ARIES R50

Morabo ARIES R50 is te zien op METS Trade Show in Amsterdatm op 15-17 november 2023.

meegedeeld: © Molabo.