V-Sure ontwikkelde een nieuw product! Ken jij het al?

Wij hebben geweldig nieuws voor
alle creatievelingen, hobbyisten en kunstenaars!

V-Sure ontwikkelde speciaal voor jullie een nieuw product!
Iedereen die al eens met lamineerhars heeft gewerkt, kent waarschijnlijk die sterke hinderlijke geur. Dit maakt het heel vervelend om te werken met polyesterhars in een gesloten ruimte. 

Om jouw creatieve proces te verbeteren zijn we bij V-Sure op zoek gegaan naar een alternatief. Na veel onderzoek en ontwikkeling hebben we de ideale oplossing gevonden: Surester Eco Hars. Dit Surester hars is nog steeds op basis van polyester, maar dan zonder geur verwekkende stoffen, wat het dus ideaal maakt om mee te werken in ateliers en werkplaatsen.

Met Surester hars hanteer je exact dezelfde werkwijze als met een standaard hars. Je kan hiermee in combinatie met glasvezel, lichte en uiterst sterke vormstukken vervaardigen, zoals beelden en figuren, die waterbestendig zijn en vele jaren meegaan.  Deze Eco hars is net zoals polyesterhars geschikt om te gieten, lamineren of als een gelcoat – topcoat te worden toegepast, maar met het voordeel dat dit hars geurarm is en volledig vrij van oplosmiddel (styreen). Hierdoor kan je Suresterhars ook toepassen op EPS-schuim (isomo).

In de onderstaande video geeft onze product expert, Marc De Moor, een demonstratie met Surester Eco hars: 

Ontdek hier alles over Eco Surester hars

Ga creatief aan de slag tijdens onze workshops!
Schrijf je in voor onze workshops en kom langs in ons Experience Center waar onze experten al hun kennis en ervaring met je delen. Je krijgt de mogelijkheid om onze producten te testen, meer te leren over de verschillende toepassingen en dat terwijl je je eigen creativiteit de vrije loop kan laten!

We hopen je binnenkort te verwelkomen op een van onze V-Sure workshops!
Noteer de volgende data alvast in je agenda:
Zaterdag 02/09/2023 – Workshop Perfect Mineral Deco
Woensdag 13/09/2023 – Workshop Resin Art
Zaterdag 7/10/2023 – Workshop Creatief figuren gieten met giethars
Woensdag 18/10/2023 – Workshop Rubber mallen maken
Woensdag 15/11/2023 – Workshop Creatief figuren gieten met giethars
Zaterdag 02/12/2023 – Workshop Rubber mallen maken
Woensdag 13/12/2023 – Workshop Resin Art

Ontdek hier alles over onze workshops