Linssen Yachts presenteert de exclusieve Linssen 55 SL AC Variotop® ’75 Edition’ tijdens Hiswa te Water

– Maasbracht 13 juli 2023 –

Linssen Yachts, een toonaangevende producent van luxe stalen motorjachten, heeft al eerder aangekondigd dat ze ter gelegenheid van hun 75-jarig jubileum in 2024 een speciale collectie jachten zullen lanceren: de 75 Edition. Deze speciale editie zal beschikbaar zijn voor de 35, 40 en 50 voet jachten, en zal verkrijgbaar zijn in twee opvallende kleuren, Mahogany Red voor de Linssen SL-serie en Velvet Green voor de Grand Sturdy-serie.

De eerste jachten zijn inmiddels in productie en zullen dit najaar uitgeleverd gaan worden. Vanwege de grote vraag naar deze 75 Edition-modellen heeft Linssen Yachts besloten om – als unieke bekroning van de 75 serie – ook éénmaal het absolute topmodel van ons programma, de Linssen 55 SL AC Variotop® te bouwen als 75 Edition. Dit unieke jacht zal voor het eerst te bewonderen zijn op de Hiswa te Water-bootshow in Lelystad, die plaatsvindt van 30 augustus tot 3 september.

De Linssen 55 SL AC Variotop® is een absoluut meesterwerk van vakmanschap en design. Het jacht is uitgerust met geavanceerde technologie en biedt een ongeëvenaarde luxe ervaring op het water. Door dit iconische model te presenteren in de opvallende Mahogany Red kleur, viert Linssen Yachts niet alleen hun mijlpaal van 75 jaar, maar benadrukken ze ook hun toewijding aan innovatie en klantgerichtheid.

“Het komende jubileumjaar is een speciale mijlpaal voor Linssen Yachts, en we wilden iets bijzonders doen om onze waardering voor onze klanten en partners te tonen”, aldus Yvonne Linssen, Commercieel directeur van Linssen Yachts. “De Linssen 55 SL AC Variotop® in Mahogany Red is een uniek jacht dat de essentie van ons vakmanschap en onze passie voor de jachtbouw belichaamt. We zijn verheugd om dit exclusieve model te presenteren op de Hiswa te Water-bootshow, waar bezoekers de kans krijgen om de kwaliteit en afwerking van Linssen Yachts zelf te ervaren.”

De Hiswa te Water-bootshow (30 augustus t/m 3 september) is een van de grootste botenbeurzen in Nederland en biedt een platform voor bootliefhebbers en maritieme professionals om de nieuwste trends en innovaties in de watersportindustrie te ontdekken. Linssen Yachts zal aanwezig zijn op standnummer C42, waar de Linssen 55 SL AC Variotop® in volle glorie te bewonderen zal zijn.

De Linssen 55 SL AC Variotop® is een uniek jacht dat de aandacht zal trekken van liefhebbers van luxe jachten over de hele wereld. Voor meer informatie over de 75 Edition-modellen en de jubileumvieringen van Linssen Yachts kunt u terecht op de website www.linssenyachts.com/75.