Seashop neemt Westdiep Yachting over

– Nieuwpoort 1 juli 2023 –

Seashop, een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van maritieme producten, kondigt met trots de overname aan van Westdiep Yachting Center, een toonaangevend servicebedrijf gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van jachten, verkoop van nieuwe -en 2e hands jachten alsook in de verkoop van nautische kledij en bootbeslag.

Deze strategische overname brengt twee gevestigde waarden in de maritieme industrie samen en versterkt hun positie als aanbieders van totaaloplossingen voor jachteigenaren en -liefhebbers.

De overname is onderdeel van Seashop’s groeistrategie om haar aanbod uit te breiden en de klantervaring te verbeteren. Westdiep Yachting Center heeft een solide reputatie opgebouwd vanwege haar professionaliteit, persoonlijke benadering en uitgebreid netwerk binnen de jachtbranche. Hun streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid sluit nauw aan bij de kernwaarden van Seashop.

De integratie van het getalenteerde team van Westdiep zal de capaciteiten van Seashop versterken en een naadloze samenwerking mogelijk maken bij het leveren van een uitstekende service aan jachteigenaren in heel Europa.

Beide bedrijven blijven opereren onder hun bestaande naam en zullen zich verder ontwikkelen in hun specialismen. De gecombineerde expertise van Seashop en Westdiep zal ongetwijfeld een enorme toegevoegde waarde hebben voor jachteigenaren en -liefhebbers.