Nieuwe Hanse 410 aangekondigd…

Ook verkrijgbaar met revolutionaire e-drive.

Met de nieuwe Hanse 410 lanceert Hanse nu het derde model in zijn revolutionaire nieuwe serie uit de samenwerking met de jachtontwerpers van Berret-Racoupeau. De nieuwste ontwikkeling combineert wederom radicaal innovatief design met de essentiële Hanse-waarden: snel cruisen en gemakkelijk zeilen.

Net als haar succesvolle grote zussen, de Hanse 510 en de Hanse 460, beschikt ook de Hanse 410 over een ongewoon groot volume voor haar klasse. Tegelijkertijd zorgt het geoptimaliseerde rompontwerp met knikspanten aan de boeg en achtersteven voor een slanke waterlijn en daarmee voor de compromisloze prestaties en het vaargemak dat typisch is voor Hanse. Om ook zonder wind bijzonder klimaatvriendelijk te kunnen varen, zal de Hanse 410 optioneel verkrijgbaar zijn met een nieuw ontwikkelde elektrische aandrijving die uniek is in zijn klasse.

De nieuwe Hanse 410 wordt in de zomer van 2023 officieel gepresenteerd.