Raymarine gaat vanaf 2023 in zee met Oceanis-zeiljachten

Raymarine en Groupe Beneteau kondigden een partnerschap aan voor het leveren van de Axiom-kaartplotters en -navigatieapparatuur van Raymarine voor de Oceanis-zeiljachten van Bénéteau. Als onderdeel van deze nieuwste samenwerking wordt het Oceanis-aanbod standaard uitgerust met Raymarine-instrumenten. Raymarine kan bogen op een langdurige relatie met Groupe Beneteau en is al een voorkeursleverancier voor de merken Jeanneau, Lagoon en Excess van de groep.

De keuze voor Raymarine voor het leveren van producten voor de Oceanis-collectie is mede bepaald door de in het verleden behaalde resultaten en de betrouwbaarheid en het hoge niveau van de ondersteuning en service. De Oceanis-lijn bestaat uit comfortabele, veilige en efficiënte zeiljachten met steeds stabielere rompen, een doordacht ontwerp en vereenvoudigde manoeuvreermogelijkheden.
Er is keuze uit acht gestroomlijnde modellen die in lengte variëren tussen 9 en 18 meter. Dit geeft zeilers zowel mogelijkheden om langs de kust te zeilen of lange vaartochten te maken en natuurlijk van het jacht te genieten als het in de haven of voor anker ligt.

Het vertrouwde gebruiksgemak, robuuste ontwerp en de constante innovatie van Raymarine-producten passen uitstekend bij het gerenommeerde merk Oceanis Yachts. Eigenaren kunnen naar hartenlust verkennen, plannen en navigeren, hun volgende routes uitstippelen en gebruikmaken van de nieuwste nauwkeurige informatiedisplays.

Het Oceanis Yacht 60 werd tijdens het Cannes Yachting Festival geïntroduceerd.