HISWA te Water

– 31 augustus tot 4 september 2022 – Batavia Haven Lelystad NL –

met deze bel wordt de start van Hiswa te Water gegeven

De 37e editie van de Hiswa te Water wordt van 31 augustus tot en met 4 september 2022 gehouden in de Bataviahaven in Lelystad. Na twee jaar geen Nederlandse botenbeurs is er alle reden om uit te kijken naar de grootse in-water boatshow van Noord-Europa.

Om watersporters te verwelkomen besloot de organisatie van de Hiswa te Water de bezoekers niet alleen te inspireren, maar bovenal te informeren in de breedste zin van het woord. 

Op het Podium aan het Water is dagelijks een gevarieerd programma met opnames van de Vaarplezier Podcast, de Varen doe je Samen Quiz, workshops, lezingen van de Stichting Vaarwens, muziek en de uitreikingen van diverse verkiezingen, zoals de Boot van het Jaar en de Publiekslieveling.

Op het demoplein, vlak bij het Podium aan het Water, worden allerlei demonstraties gegeven met betrekking tot boten. Onder andere een demonstratie over het onderhoud van boten. Er is ook een Veilig Varen Village waar onder meer de KNRM aanwezig is en Vaarplezier.

‘‘Door de extra activiteiten en alle boten die te bewonderen zijn, kan men zich zo een dag vermaken op de Hiswa te Water,’’ aldus Rahusen. Via de social media-kanalen zal dagelijks verslag worden gedaan van het belangrijkste nieuws.

De beurs is woensdag, donderdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.hiswatewater.nl

foto’s © Georges Janssens