Havenfeesten Jachthaven Emblem

-update 20 augustus 2023: sfeerfoto’s zie onderaan het bericht-

– op 18-19-20 augustus 2023 –

Gratis optredens, gratis kinderanimatie, gratis watersporten een rommelmarkt, verenigingen markt en de unieke hip- en handgemaakt markt zorgen voor een heel weekend vol plezier voor jong en oud.

Iedereen is welkom!

Je kan nog steeds inschrijven voor de rommelmarkt, verenigingenmarkt en de exclusieve rondvaarten!

Meer info op feesten.emblem@gmail.com of +32.496.860.495.

Een exclusieve luxevaart tijdens de Havenfeesten?

Heb je altijd al eens willen varen op het prachtige Netekanaal?

Ben je benieuwd hoe een “kunstwerk” werkt of wil je gewoon relaxen op het water in een luxebootje? Wil je jezelf en je vrienden of familie ondertussen verwennen met frisse bubbels en versnaperingen? Boek dan snel een van de 12 exclusieve luxe rondvaarten.

Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus kan je deze exclusieve trip boeken. Voor €89 vaar je met max. 4 personen met ‘t Plezierke, een luxe tender, tussen de jachthaven en de sluis van Viersel. Daar krijg je een exclusieve rondleiding en leer je hoe een sluis of “kunstwerk” werkt. Wij voorzien een gekoelde fles heerlijke bubbels en versnaperingen tijdens het varen. Naar gelang de trip die je reserveert krijg je de rondleiding voor of na de vaart. Onze shuttle met chauffeur zorgt ervoor dat je op tijd aan de sluis of terug in de jachthaven geraakt.

Er zullen elke dag max. 6 trips georganiseerd worden. Snel je voucher kopen is daarom de boodschap.

Dit kan door te bellen naar +32.496.860.495 of een mail te sturen naar feesten.emblem@gmail.com met je naam, het aantal personen en de dag en uur van je voorkeur.

Foto: ’t Plezierke © Jachthaven Emblem


Enkele sfeerfoto’s: © Georges Janssens

JACHTHAVEN EMBLEN
VIERT FEEST…

Clubschip vooraan bij de middensteiger: 45 ligplaatsen (volzet)
Een fiere voorzitter Julien Sels blikt tevreden terug op een geslaagd evenement.
Heel veel volk en veel ambiance…
Kuieren langheen vele kraampjes: gezelligheid is hier troef.
Een hapje en een drankje: het hoort erbij.
Ook vele bezoekers kwamen per boot: eivolle jachthaven.

De jachthaven Emblem ligt aan een zijarm in het Netekanaal. De club tracht met de opbrengst van de jaarlijkse feesten de hoge kosten van het onderhoud van de jachthaven enigzins te lenigen. Vooropgesteld is dat de jachthavensteiger in de komende jaren een flinke opknapbeurt krijgt.

VVW Emblem is een kleine club met een sterke drijfveer wat het mogelijk maakt om een groots evenement als de havenfeesten met succes te organiseren. Proficiat.