Wat kruipt daar over het strand…
de Iguana Sport

Iguana Yachts lanceert een nieuw amfibie model, de Iguana Sport. Of de leguaan naar wie dit type console boot genoemd is,  hier blij mee is, laten we graag in het midden.

In de afgelopen tien jaar heeft de Franse werf ervaring en kennis opgedaan door het ontwerpen, bouwen en perfectioneren van veel verschillende modellen. De Iguana Sport is een mix van de vroegere Iguana-modellen om zodoende een ​​boot te creëren die zowel sterker als veelzijdiger is met een mooie esthetiek.

Deze middenconsole van 9,2 m is ontworpen voor de Amerikaanse markt en bedoeld  voor alle soorten activiteiten zoals cruisen, watersporten, vissen, familie-uitstapjes en zonnebaden. In de kuip is plaats voor  12 passagiers en de topsnelheid bedraagt 48 knopen met een dubbele 350 pk.

De boot kan van het water rechtstreeks op het strand rijden dankzij een stel rupsbanden/wielen.

De bekende Franse ontwerpers Antoine Fritsch en Vivien Durisotti hebben de Iguana Sport een klassieke mediterrane look gegeven met strakke lijnen en een minimalistisch-chique esthetiek.

Een zwemladder bewijst ook dienst als opstapje op het strand.