DE WATERSPORTDAG

DUURT DE HELE MAAND MEI –

Het startschot van het watersportseizoen!
Na enkele troebele jaren kunnen we terug het watersportfeest der feesten vieren. Met de watersportdag wordt de watersport extra in de kijker geplaatst. watersportfederaties promoten allerhande initiaties bij tal van Vlaamse watersportverenigingen. 

2022 is het jaar waar we terug buiten mogen komen, en daar gaan we volop van profiteren. Want in de watersportclub is het altijd feest en ook wel een beetje vakantie. Het aanbod is enorm en alle elementen zijn aanwezig: zon, water, zand, golven, wind, zweet, bruisende water­sportclubs en enthousiaste monitoren. Een aantal verenigingen hebben een actieve werking voor G-sporters en dit kan gaan van zeilen, windsurfen, suppen tot golfsurfen. 

Inschrijven was nooit zo makkelijk, via het easy to use Ikwatersport platform heb je in no time jouw watersportsessie ingepland! 

Meer info

Ik schrijf mij in!

Jouw eerste zeilwedstrijd – nu ook in het voorjaar!
Ben je tussen de 8 en de 12 jaar en heb je al een eerste zeilervaring achter de rug? Maak dan kennis met je eerste zeilwedstrijd op de Q-cup! Dan is de Q-cup voor jou de uitgelezen kans om via recreatieve wedstrijdjes kennis te maken met het wedstrijdzeilen, van basis tot… Wist je dat ongeveer alle kampioenen hun zeilcarrière begonnen op de optimist. Meedoen is de boodschap! Het eerste wedstrijdje is er al op 23 april en er is nog plaats! Daarna gaat de vloot nog naar 10 andere clubs over heel Vlaanderen. 
Check het hier : https://www.wwsv.be/nl/q-cup

Schrijf je in voor een wedstrijd naar keuze. Ideaal voor deelnemers aan sportkampen/zeilcursussen die hun eerste recreatieve zeilwedstrijd in een optimist willen varen. Maak kennis met het wedstrijdzeilen en beleef een plezierige dag op het water! Wij zorgen voor alles, een bootje, een lycra, een reddingsvest,… en je ontvangt een leuke goodybag met ondermeer een zeiljasje van Tribord
Schrijf je nog snel in voor de Q-cup