NIEUW BIJ JEANNEAU

– Cannes 29-30-31 maart 2022 – foto’s © Georges Janssens –

Naar jaarlijkse gewoonte stelt de werf JEANNEAU haar nieuwigheden voor aan de journalisten.  Een 60-tal journalisten van vanuit een 16-tal landen konden kennismaken met al dat moois.  Alles samen werden zowat 220 testen uitgevoerd.

WERELDPREMIERE DB/43

Als primeur op deze presentatie was de Day Boat wereldpremière DB/43, het eerste model in het DB gamma. Het strakke design, het vermogen en het comfort van de DB/43 vormen een echt keerpunt voor Jeanneau, dat zo een mythische naam nieuw leven inblaast, voortbouwend op het erfgoed van het merk.

LEES MEER


JEANNEAU YACHTS 60 & 65

In de series Jeanneau Yachts werd in 2021 een nieuwe 60-voeter uitgebracht en nu in 2022 een 65-voeter.  Beide jachten getuigen van een doorgedreven elegantie.

De Jeanneau Yachts 60 ontstond op de tekentafels van Jeanneau zelf met Andrew Winch als designer en technisch bijgetreden door Philippe Briand.  Ontworpen om alleen te kunnen maneuvreren of met een beperkte bemanning.

De iets grotere Jeanneau Yachts 65 – eveneens van de dezelfde ontwerpers – heeft nog meer modulaire mogelijkheden waar men de klant kan in tegemoet treden en straalt eenzelfde elegantie uit.

Beide schepen zijn verkrijgbaar met een hardtop waardoor de mogelijkheid bestaat om de cockpit volledig af te sluiten.


MERRY FISHER SPORT

Nieuw voor 2022 is de Merry Fisher 795 Sport.  In dit ontwerp heeft men gezocht naar een combinatie van een avontuurlijke boot met cruising eigenschappen.  Met een outboard motor van 150 PK tot 250 PK vaart deze boot uiterst comfortabel.

LEES MEER


SUN ODYSSEY 380

In de serie Sun Odyssey biedt Jeanneau een nieuwe 380 aan.  De nieuwe Sun Odyssey 380 is ontstaan ​​uit de wens om zeilers een unieke ervaring en comfort aan boord te bieden in een model dat nog betere prestaties levert. In perfecte overeenstemming met de geest van Sun Odyssey, integreert deze zeilboot de beste innovaties van de lijn met een eigentijdse, harmonieuze stijl.

De synergie tussen innovatie en prestatie maakt de Sun Odyssey-lijn al jaren tot een onbetwistbaar succes. De aankondiging van een nieuw model belooft dus de geneugten van cruisen te herontdekken en te ontsnappen aan het alledaagse.

LEES MEER


CAP CAMARAT

Een Cap Camarat heeft fantastische verrassingen in petto!

In deze modellen geeft Jeanneau prioriteit aan buitenruimten, met ruime en uitnodigende cockpits voor en achter. De voorste kuip kan omgevormd worden tot zonnedek. Bewegen rond de centrale stuurstand is gemakkelijk en zo ook de toegang tot de woonruimtes.

Na de internationale successen van de vorig jaar gepresenteerde Cap Camarat 12.5 WA en de 10.5 WA Série2, vernieuwt Jeanneau twee modellen in het hart van deze lijn: de Cap Camarat 7.5 CC Série3 en de Cap Camarat 7.5 WA Série3.

LEES MEER


Dealer:
MARINA YACHTING CENTER
Dr E. Moreauxlaan 3
8400 Oostende
https://marinaoostende.be/