Nieuwe Boarncruiser 46 Traveller

Afgelopen week is het nieuwste lid van de Boarncruiser vloot, de Boarncruiset 46 Traveller te water gelaten. Wanneer een schip de toevoeging ‘Traveller’ krijgt dan kan Bootmagazine, gezien de nieuwe klemtoon op ‘Travel’ niet weerstaan om dit schip voor te stellen. 

Noteer dat ‘Traveller’ in het Engels in het Verenigd Koninkrijk met twee letters ‘l’ wordt geschreven, in de Amerikaans taalvariant met een ‘l’.

Dit schip is een combinatie van bewezen techniek, innovatie en ontwerp. Het verzonken Fly-deck is met haar aantrekkelijke doorvaarhoogte zeer geschikt voor zowel de binnen- als de buitenwateren van heel Europa. De Traveller is ontworpen en wordt gebouwd voor de watersporter die comfortabel wil reizen, met de Fly-deck als dimensie van vrijheid.

Standaard specificatie Boarncruiser 46 Traveller 

Lengte o.a.: 13.97 m
Breedte o.a.: 4.55 m
Diepgang: ca. 1.25 m
Gewicht (half beladen): ca. 23.250 kg
Doorvaarhoogte: ca. 3.49 m
Transporthoogte: ca. 4.30 m (d.m.v. demontabel windscherm, reling en stuurstoelen op Fly-Deck)
Stahoogte lowerdeck: ca. 2.00 m
Stahoogte salondeck: ca. 2.00 m
Aantal hutten: 3
Aantal slaapplaatsen: 5 (6e is optioneel)
CE-classificering: B