Dehler 34 Boot van het Jaar 2017

Na talrijke nominaties heeft de nieuwe Dehler 34 zijn allereerste award te pakken, ‘Boot van het Jaar 2017’ in de categorie  “Best Performance Cruiser”

De nieuwe Dehler 34 won tegen de Alerion Sport 30, Elan E4 en J / 112E en werd daarmee verkozen tot boot van het jaar 2017 door het Amerikaanse “Cruising World magazine”.

In de categorie “Best Performance Cruiser” ging de jury op zoek naar een waslijst kenmerken, waaronder “een prestatiegerichte zeilboot die concurrerend is op de wedstrijdbanen, passend  voor vakantiecruises en bovenal geschikt voor aangenaam dagje zeilen.” Het jacht diende snel, leuk en compact te zijn en veel zeilvreugde bieden.

Nadat alle genomineerde ‘Performance cruisers’ waren getest, werd de Dehler 34 aangeduid als beste crossover tussen cruisen, prestaties en geboden accommodatie.

Het team rond Karl Dehler is trots zijn op de nieuwe ontwikkeling. “De nieuwe Dehler 34 is ontworpen volgens de principes van de oude Dehler 34 uit de jaren ’80. Samen met Judel / Vrolijk & co, hebben we een jacht dat snel en behendig is en gewoon leuk zeilt. Dat gecombineerd met een elegante en vriendelijk interieur om te genieten van de hoogste comfort tijdens lange reizen “, zegt Karl Dehler.

De nieuwe Dehler 34 wordt tentoongesteld, samen  met de Dehler 38, 42 en 46 op boot in Düsseldorf (21 tot 29 januari 2017).