Rhéa 30 Evolution beleeft wereldpremière op Nautic, Parijs

Rhea-30-EvolutionFaceTijdens Nautic, Parijs (6 tot 14 december 2014) presenteert Rhéa Marine het eerste model uit de nieuwe Evolution Range, de Rhéa 30 Evolution, meteen een wereldpremière.

Deze nieuwe range is volledig gericht op het cruising segment. Het nieuwe ontwerp ontstond in nauwe samenwerking met het architectenbureau Joubert/Nivel terwijl het interieur door het design cabinet Rosèo Design werd gerealiseerd.

Het DNA van de Rhea-Marine Timonier range wat betreft romp design werd bewaard, wat betekent dat de zeewaardigheid en de veiligheid in alle omstandigheden gevrijwaard werden. Het onderscheidt van de Evolution reeks met de vorige modellen situeert zich in het interne volume.  Meer ruimte, meer licht, meer comfort in alle onderdelen van de boot bieden samen met het gebruik van lichte materialen  (hout en leder) voor de afwerking, een een moderne en hedendagse look.

Een ruim stuurhuis dat volledig opent naar de kuip, een salon omvormbaar tot een tweepersoonsbed, een voorkajuit met opmerkelijke stahoogte en een standaard uitrusting die zeer volledig is, maken van de eerste Rhéa 30 een boot die tegemoet komt aan de kwaliteitseisen van de hedendaagse schipper.

In de nieuwe Evolution range van Rhéa Marine ligt de nadruk op het ‘vintage’ modernisme waar de werf haar primium positie aan dankt.

Specificaties:

Lengte over alles : 8,90 m

Romplengte: 8,50 m

Breedte: 3,30 m

Gewict: 4 ,800 kg

Diepgang: 0,85 m

Diesel tank : 550 l

Water tank: 180 l

Motor : enkel of  dubbele diesel motor

Enkel max. vermogen : 440 PK

Dubbele motor max. vermogen: 2 x 230 PK

Voortstuwing:schroefas

Certification CE : B/C (in aanvraag)

Architecten: Joubert-Nivelt

Interieur Designer: Roséo Design

Verdeler België: Marine Technics, Zeebrugge