Reisverhaal om bij weg te dromen… Met een ‘narrow boat’ op het Oxford Canal

In deze special van Bootmagazine Traveler brengen wij u een van de wellicht mooiste reportages die ooit in het blad verschenen.
We schrijven Jaargang 7 van ons tijdschrift, november/december 2012 en beroepsfotograaf Joris Luyten heeft er net een vakantie met het hele gezin opzitten langs de authentiek Engelse kanalen.

Wij maakten van het reisverhaal een versie speciaal aangepast om te lezen op een tablet en een andere die smartphone-vriendelijk is.

Voor de smartphone-versie, klik op de phone hiernaast of klik op deze link (of zend deze naar je smartphone)

Voor de tablet- of pc-versie volstaat het op de cover te klikken. 

Deze digitale aanpak laat ons ook toe om de foto’s ten volle tot hun recht te laten komen. Want Joris Luyten is niet zomaar een beroepsfotograaf, hij is een gepassioneerd professional die met zijn beelden de sfeer en de beleving van de reis weet op te roepen. Zijn reportage laat u even wegdromen en verlangen. Juist dat is zo belangrijk in deze benaderde Corona-tijden.

Wij wensen u een aangename reis en geniet van het reisverhaal langs de authentieke Engelse kanalen, aan boord van, hoe kan het ook anders, een al even authentiek Britse ‘narrrow boat’.