Innovatieve watersportproducten voor Dame Design Award 2019

Een internationale jury heeft de meest innoverende producten gekozen die in aanmerking komen voor de DAME Design Award 2019. Die wordt uitgereikt bij de aanvang van Metstrade in de RAI in Amsterdam van 19 tot 21 november 2019. Metstrade is een  van de grootste vakbeurzen voor toeleveringsbedrijven aan de jachtbouw en voor fabrikanten van watersportaccessoires ter wereld.

Er waren dit jaar 118 inzendingen uit 27 landen, hiervan zijn er nu 59 genomineerd en dat in 7 verschillende categorieën zoals veiligheid, elektronica, kleding… Genomineerde producten variëren van een compacte winch, over flexibele ledverlichting tot een ‘personal locator beacon’ en meer. De winnaar wordt op de eerste ochtend van de beurs bekendgemaakt.

Een volledig overzicht van de genomineerde producten geeft meteen ook een interessante kijk op de nieuwste technische ontwikkelingen binnen de markt van bootonderdelen en bootaccessoires.

Zie lijst 

Foto: FlexiCush van Fender Design, Duitsland