De telefoon mee aan boord, wat is handig?

Je hebt een fijne boot en je brengt veel tijd door op het water. Niets is zo lekker om heerlijk ontspannen over rivieren en plassen te varen. Dan heb je pas echt het gevoel dat je helemaal vrij bent. Je hebt tegenwoordig alles wat je hartje begeert ook aan boord. Een compleet ingerichte keuken, een perfect bed en nog een goed functionerend toilet ook. Je kunt aan boord tv kijken en nu ook zelfs bellen en gebeld worden.

Maar wat aan boord is, kan nat worden. Je zit namelijk op het water. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook telefoonhoesjes die je zelfs onder water kunt gebruiken. Een waterdicht hoesje is wel zo veilig op het water. Op die manier bescherm je jouw dure mobiele toestel optimaal. Bij gsmpunt weten ze er meer van.

Aan de ketting

Je wil jouw smartphone, of dat nou een Samsung, een iPhone of een Huawei is, beschermen. Maar je wil wel zwemmen. En als je plotseling zin krijgt in een lekkere duik als het boven de 30 graden is, moet je met je mobieltje zo het water in kunnen duiken. Dat kan. Neem bijvoorbeeld het waterdichte Armor X hoesje. Deze heeft ook nog een clip om hem aan je riem te bevestigen en een karabijnhaak. Niet aan de ketting op het droge, maar aan de haak onder water!

Mooi

Zo kun je zelfs naast je boot onder water foto’s met je beschermde smartphone nemen. Hoe handig is dat? Neem je telefoon op de boot of op elk ander nat avontuur mee. Maak gebruik van een unieke waterdichte beschermhoes die je bij gsmpunt online kunt bestellen. Het leuke is dat je gewoon je camera kunt blijven gebruiken bij de speciale waterdichte hoesjes voor smartphones. Er zijn hoesjes die voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld een uur, waterdicht zijn en tot op een bepaalde diepte zoals 10 meter. Let daar wel op bij de aanschaf zodat je wel de juiste bestelt. Maak mooie foto’s zonder je druk te maken over waterschade. Maar je hoeft niet met je telefoon het water in te gaan. Je kunt ook gewoon lekker bellen aan boord. In de kajuit of op het zonnedek. Geniet van je telefoon aan boord en wees niet meer bang voor een spatje water!

Foto top: : LifeProof / Fré case for iPhone Xs.

Foto’s onder: Armor-X Waterproof protective soft case with hand strap and X-mount system. –  X-mount adaptor W / Kick-stand & strap for smartphone.