Grand Pavois van sokken geblazen

Het zit de watersportbeurs Grand Pavois 2012 in het Franse La Rochelle niet mee. De storm van vorige nacht heeft de standhouders letterlijk van hun sokken geblazen. De laatste beursdag, maandag 24 september werd dan ook geschrapt.

De organisatie verontschuldigde zich bij de bezoekers, maar het leek hen onverantwoord om het publiek de laatste dag nog toe te laten op de beurs. Door de windstoten die in de nacht en de vroege morgen opliepen tot meer dan 50 knopen was een deel van de infrastuctuur beschadigd.

Alles samen wist de beurs die op 19 september van start ging meer dan 850 exposanten te verzamelen in de “Port des Minimes” van La Rochelle. Van de 750 aanwezige boten lagen er 300 aan de steigers terwijl het totale beursoppervlak 100.000 m² bedroeg.

De organisatoren hopen op betere omstandigheden voor de volgende editie van 25 tot 30 september 2013.

Meer informatie op: www.grand-pavois.com